Trouw aan mezelf - trouwen met mezelf

Gepubliceerd op 26 juli 2024 om 07:43

Ik schreef er al eerder over in dit blog: mijn voornemen om met mezelf te trouwen.
Voor wie het nog eens na wil lezen is hier de link.
Intussen zijn er vele maanden voorbij gegaan waarin ook allerlei andere dingen mijn aandacht vroegen. Toch staat mijn voornemen nog steeds en heb ik tussen alle andere bezigheden door ook doorgewerkt aan mijn trouwjurk. Het maken van die trouwjurk kost veel meer tijd dan ik had voorzien, maar dat is niet erg. Trouwen met mezelf is in mijn beleving ook veel meer een proces dan een moment in de tijd. Het is iets waar ik langzaam naartoe groei.

De cursus NLP die ik op dit moment volg helpt me daarbij. Ik ben me onlangs ervan bewust geworden dat ik meer stress had dan ik dacht. Het mooie van deze cursus is dat ik ook de middelen krijg aangereikt om er wat aan te doen. 

 

Zo krijg ik letterlijk meer ademruimte en kom ik stap voor stap dichter bij mijn doel, trouw aan mezelf en trouw aan wat ik zie als mijn levenswerk. En de trouwjurk? Die schiet nu aardig op, maar er is ook nog een bijbehorende vestje te bekleden met haakwerk. Omdat ik er geen stress op wil leggen, heb ik het trouwen met mezelf voorlopig uitgesteld naar volgend jaar. Zo heb ik ook nog wat meer tijd om te leren steeds beter voor mezelf te zorgen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.