Klaar, ja en nee

Gepubliceerd op 2 augustus 2024 om 08:18

Als een project bijna klaar is, komt er bij mij soms een versnelling in: ik wil dan graag zien hoe het eruit ziet als het klaar is. Zo ging het deze week ook met mijn trouwjurk. Ik heb even wat andere dingen opzij gezet om de jurk af te krijgen. En dat is wel en niet gelukt, want al is de ondergrondjurk nu volledig bedekt met haakwerk, ik vind hem nog te kort…

 

Na het aanpassen van de jurk bedacht ik dat ik hem eigenlijk wil verlengen tot aan de grond. Maar hoe doe je dat? Een rok eronder?

Ik heb een wijde rok die lang genoeg is, maar niet de geschikte kleur heeft. Ik pas hem toch aan en zie dan dat het model goed is. Zo'n rok in het wit zou de oplossing zijn. Zeker als ik het onderste deel, dat in het zicht komt, weer ga versieren met haakwerk. 

Een ronde langs alle kringloopwinkels in Heerenveen leverde niet op wat ik had gehoopt. Ik heb wel een kortere wijde rok gekocht die ik met een lap witte stof zou kunnen verlengen. We zullen zien. Wie weet vind ik toch nog een rok die al kant en klaar is. 
In elk geval kan ik voorlopig nog wel even door met haken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.