Kunstroute, Uit-festival, vertelvoorstellingen en Verhalenavond

Gepubliceerd op 13 september 2024 om 09:19

Het is al bijna zover: Kunstroute Heerenveen, 21 en 22 september, van 11.00 -17.00 uur. Graag verwelkomen we je op een van deze dagen in het Vertelmuseum. En heb je de expositie van de deelnemende kunstenaars in de bibliotheek al gezien? Dat kan nog tot en met 28 september. 

 

Op zaterdag 21 september is er tegelijk met de Kunstroute ook het Heerenveens Uit-festival. Tijdens dit festival staat Raya Art op de overkluizing met het project Geluksdraak Raya, de grote geluksdraak waar iedereen van 1-111 aan mee mag werken: de draak die heel veel mensen met elkaar kan verbinden. Gaan jullie ook daar even kijken? Als Vertelmuseum zijn we vooral betrokken geweest bij het werken aan de enorme staart van die draak. De staart, zover als deze nu is, zal daar te zien zijn. En we hopen dat er tijdens het Uit-festival ook weer verder kan worden gevlochten aan de staart. Maar daarvoor is er nog wel iemand nodig die dat wil begeleiden. Omdat ik deze dag in het Vertelmuseum sta lukt het mij niet - ik kan mezelf niet opdelen…

Dus als jij kunt helpen of iemand anders weet die dit zou willen doen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.

 

In de week na het Kunstrouteweekend staan weer twee vertelvoorstellingen gepland, namelijk op donderdagmiddag 26 september een voorstelling voor volwassenen en op zondagmiddag 29 september een familievoorstelling. Zie ook de agenda.

Verder, om alvast in de agenda te zetten, ook dit jaar doe ik mee aan Verhalenavond. Het thema is dit jaar ‘It fjoer in my’ (het vuur in mij) en Verhalenavond wordt dit jaar gehouden op vrijdagavond 15 november. Het is de bedoeling dat er in Heerenveen een fietsroute voor Verhalenavond komt en dat het Vertelmuseum  wordt opgenomen in die route. 
Meer informatie volgt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.